Fyra anledningar varför du skall välja Mediebanken från TT Nyhetsbyrån

Du som är på jakt efter en ny bildbank eller mediebank har säkert märkt att det finns en del att välja bland. Vår rekommendation: välj Mediebanken från TT – det moderna verktyget för bekymmersfri hantering av bilder, video och grafik.

Mediebanken från TT

Mediebanken är ett molnbaserat DAM-system, Digital Asset Management, och har nyligen lanserats. Det utvecklades för att kunna möta dagens behov av ett system som inte bara samlar företags bilder, utan även förenklar arbetet för dig som jobbar med hantering av mediefiler.

Anledningarna till att det är klokt att välja just Mediebanken från TT Nyhetsbyrån är flera. Här är fyra av dem:

1. Ditt jobb blir enklare Det låter som en självklarhet att alla mediefiler finns tillgängliga på samma plattform, eller hur? Så ser dock inte verkligheten ut i många organisationer. I Mediebanken samlas alla filer på ett och samma ställe, oavsett om det är bilder, videor eller grafik. Genom att fotografer och andra externa leverantörer kan ladda upp sina filer direkt i systemet försvinner problematiken med att filer lagras i olika program eller på externa hårddiskar. Du får full koll på innehållet i ert filbibliotek, och jobbet blir avsevärt mycket enklare.

2. Ditt arbete går snabbare När en fil väl är uppladdad i Mediebanken behöver den inte lämna systemet förrän den ska publiceras. Alla funktioner du behöver finns inuti systemet. Filen kategoriseras, antingen manuellt eller automatiskt. Ett användarvänligt filtreringsverktyg gör att du kan snabbt och enkelt kan söka bland alla filer. När du funnit bilden du ska använda kan du utföra enklare redigering och formatanpassningar direkt i verktyget. När filen är klar kan du till och med publicera den direkt från Mediebanken. Det smidiga arbetsflödet sparar dig stora mängder tid.

3. Du får kontroll över GDPR

Hanteringen av bildrättigheter och GDPR är ett orosmoment för många organisationer. Eftersom förordningen fortfarande är relativt ny råder det fortfarande osäkerhet kring hur man som organisation bör arbeta för en så smidig hantering som möjligt. I Mediebanken hittar du GDPR-modulen. Här samlas mallar, avtal och allt annat du behöver för att vara trygg med att regelverket efterföljs. Tack vare GDPR-modulen sparar du både tid och huvudbry. Hämta vårt whitepaper och lär dig mer i vår lilla GDPR-skola.

4. Du är uppbackad av experter Mediebanken är utvecklad efter tekniken i TT:s egen bildbank, ett bibliotek som rymmer mer än 60 miljoner filer. Vi vet hur viktigt det är med sömlösa arbetsprocesser när det kommer till hantering av bilder, videor och grafik. Som användare av Mediebanken får du tillgång till vår mycket uppskattade kundsupport, både i uppstartsfasen och om du mot förmodan någon gång skulle stöta på patrull: det finns alltid experthjälp att få. Mediebanken är också marknadens mest moderna plattform: vi på TT utvecklar löpande avancerad AI för automatisk taggning, bildigenkänning och kategorisering, funktioner som du som kund kommer att ha stor nytta av.

Boka demo av Mediebanken här – det kostar inget och du binder inte upp dig på något!

Sammanfattning:

  • Alla filer på ett och samma ställe
  • Smidigare arbetsprocesser
  • Trygg och säker GDPR-hantering
  • Moderna funktioner och god support

Senaste

TT exklusivt på plats vid undersökningarna av Estonia
När de nya undersökningarna av Estonia genomfördes var TT Nyhetsbyråns Magnus Lejhall …
11 tips för att ta bättre bilder till sociala medier med mobilkameran
Med dagens mobiltelefoner, appar och filter kan nästan vem som helst ta …
TT-bilder vinner i Årets bild
Vi säger stort grattis till Kicki Nilsson som vinner i kategorin Nyhetsbild …